Live Kitten TV

Bekijk de kittens in opvang via onze live stream, 7 dagen per week van 9:00 tot 21:00 uur (Atlantic Standard Time). Indien de live stream niet beschikbaar is tonen wij hieronder het interview door Piet Hellemans met Miriam Bleeker over de noodzaak van het rescue werk op Curacao.

Wil je helpen? Doneer voor het belangrijke werk wat we doen.
> Natuurlijk wil ik helpen met een donatie!

Doneer

Stichting Kitten Rescue Curacao

Stichting Kitten Rescue Curacao biedt opvang voor moederloze kittens, zogende katten, gewonde katten en voor katten met een beperking. Kitten Rescue Curacao is opgericht door Miriam Bleeker als particulier initiatief in 2014 en is sinds 2019 een officiële stichting.

Het zwerfkatten probleem op Curaçao is groot. Heel groot! Wellicht voor velen onzichtbaar maar het leed is enorm. De overpopulatie in woonwijken en bij resorts zorgt voor zieke katten, ondervoede kittens, aan- en doodgereden katten en dumping van veel kittens. In dozen en plastic zakken achtergelaten om op een afschuwelijke manier aan hun einde te komen. Moederloze kittens zonder enige kans op overleving als er geen hulp geboden wordt. Deze schrijnende situatie heeft geleid tot het ontstaan van Kitten Rescue Curacao. We zijn als particulier initiatief in 2014 gestart met het bieden van hulp aan net geboren kittens. De laatste jaren is de stichting zich noodgedwongen ook gaan inzetten voor zogende katten met kittens, gewonden katten en katten met een beperking. De stichting biedt katten een veilige plek om te herstellen en biedt moeders een plek om hun baby’s groot te brengen in een veilige omgeving.

Op dagelijkse basis heeft de stichting ongeveer 40 tot 50 katten in de opvang. Vanzelfsprekend krijgen ze een gezonde voeding (Prins Petfoods), medische verzorging indien nodig en gaan we op zoek naar een geschikt huis voor de kitten of kat. Alle kittens worden grootgebracht in een huiselijke omgeving (met honden) en groeien op als stabiele en sociale katten. De kosten van opvang zijn enorm. Derhalve kunnen wij dit belangrijke werk alleen blijven doen met afdoende donaties. Help ons! Adopteer een kitten of katadopteer virtueel of doneer. Dank je wel!

Partners Kitten Rescue Curacao