KRCF KATTEN CAFE

Een kattencafé op Curacao? Jazeker, Stichting Kitten Rescue Curacao (KRCF) heeft het allereerste kattencafé geopend in de Caribbean. Een unieke plek waar je in een huiskamer-achtige setting kunt genieten van een kopje koffie, thee of een frisje en je tegelijkertijd kunt knuffelen met de kittens en katten in de opvang, waarvan vele ook ter beschikking zijn voor adoptie.

Het kattencafé is geopend elke eerste zondag van de maand tussen 15:00 en 17:00 uur met uitzondering indien er bijvoorbeeld sterilisatie projecten gaande zijn. De toegangsprijs incl. 1 drankje (koffie, thee of fris) is 15 ANG (of 8,- EURO) per persoon. Kinderen tot 15 jaar zijn gratis. Je kunt via onze partner (en tevens sponsor) Caribbean Tours de toegangsprijs voldoen voor je bezoek via onderstaande knop. Je kunt heel gemakkelijk betalen met iDeal, credit card of PayPal.

De stichting ontvangt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van donaties. Indien je ter plaatse een extra donatie wil doen wordt dit natuurlijk erg op prijs gesteld. Je wordt hiermee onderdeel van de oplossing in het voorkomen van heel veel dierenleed onder kittens en katten op het eiland.

Indien je interesse hebt in adoptie maar je kunt niet tijdens de openingstijden van het kattencafé maak dan een afspraak via info@kittenrescuecuracao.com

Je vindt het KRCF Katten Café op:
Kaminda Hofi Abou 44
Bandabou

[bekijk de route vanuit Willemstad]

Het kattencafé is gesloten ivm sterilisatieprojecten!
Eerste datum weer open: 29 oktober a.s.
Voor adoptie kun je contact opnemen voor het maken van een afspraak.

Fotografie door Claudia & Miguel van WOW Wedding Details.

DONEER & STEUN ONS

Het katten café is een initiatief van Stichting Kitten Rescue Curacao. Hiermee probeert de stichting een positieve draai te geven aan een serieus probleem op Curacao, het enorme overschot aan katten. Adopties te promoten en donaties te genereren waardoor meer kittens en katten geholpen kunnen worden. Kitten Rescue Curacao is een officieel geregistreerde non-profit Stichting in Curacao met ANBI status. Een donatie is zeer welkom en zorgt ervoor dat de stichting zijn belangrijke werk kan voortzetten. Een donatie kun je heel eenvoudig doen via online betaling. Dank je wel!

Maak je jouw donatie liever over via overschrijving? Dat kan natuurlijk ook!
T.n.v.: Kitten Rescue Curacao Foundation
Bank: Maduro & Curiel’s Bank (MCB Curacao)
Accountnummer: 31.61.89.07
Swift/Bic: MCBKCWCU
Hofi Abou 44, Willemstad, Curacao

DE STICHTING

Benieuwd naar wat wij als stichting allemaal doen? Check out onze korte kennismaking video!

Partners Kitten Rescue Curacao