Word een vaste donateur en ontvang gratis een t-shirt

Stichting Kitten Rescue Curacao ontvangt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van donaties en sponsoren. Alleen door donateurs kunnen wij ons werk blijven doen. Steun ons ook! Word minimaal een tientjes donateur en ontvang geheel gratis zo’n te gek Kitten Rescue Curacao t-shirt* thuisgestuurd (zolang de voorraad sterkt).

Stichting Kitten Rescue Curacao
Stichting Kitten Rescue CuracaoZorg voor moederloze kittens, zogende katten, gewonde katten en voor katten met een beperking.
Stichting Kitten Rescue Curacao biedt tijdelijk opvang voor moederloze kittens, zogende katten en gewonde dieren. De stichting ondersteunt ook bij het socialiseren van katten en biedt plek aan katten met een beperking of die speciale aandacht nodig hebben. Stichting Kitten Rescue Curacao organiseert meerdere malen per jaar grote sterilisatieacties voor zwerfkatten en katten van eigenaren met een kleine beurs en steunt mensen met een kleine beurs met de verzorging van hun dier met voer en indien nodig een dierenarts consult.

Stichting Kitten Rescue Curacao heeft een Katten Café op Curacao.
Meer over het katten café

Heb je vragen? Neem contact met ons op via e-mail of PM.

We reageren normaliter binnen 24-uur op je bericht. Natuurlijk is het mogelijk om Stichting Kitten Rescue te bezoeken. Echter, dit kan alleen op afspraak!

Partners Kitten Rescue Curacao