Partners (Dutch Only at the moment)

Stichting Kitten Rescue Curacao ontvangt geen subsidies of steun van de overheid. Mede daardoor zijn wij volledig afhankelijk van donaties en giften. Gelukkig hebben wij de afgelopen jaren zeer betrouwbare partners gevonden die ons het hele jaar door steunen waardoor wij ons werk voor de kittens en de katten kunnen blijven doen. We zetten ze daarom graag hieronder even in het zonnetje.

DierenLot

STICHTING DIERENLOT

Stichting DierenLot steunt onze stichting door elk kwartaal pallets toe te sturen met o.a. kattenvoer. Kattenvoer waar wij vervolgens de minder bedeelde eigenaren van katten mee kunnen helpen en wat wij gebruiken voor het voeren van zwerfkatten. Zo’n 80% van deze zendingen wordt door onze stichting weggegeven over het hele eiland. Zo’n 20% gebruiken wij in onze eigen opvang en voor het voeren van zwerfkatten. Zonder DierenLot zouden wij niet zoveel katten kunnen helpen over het hele eiland.

WWAR

WWAR

WWAR – World Wide Animal Rescue, heeft onze stichting financieel gesteund waardoor wij mede onze opvang (het gebouw) hebben kunnen realiseren en heeft een Katten Transport Ambulance ter beschikking gesteld. WWAR steunt ons ook financieel waardoor wij het hele jaar door katten kunnen steriliseren. Dit betreft zowel zwerfkatten als katten van minder bedeelde eigenaren.

Abri voor Dieren

STICHTING ABRI VOOR DIEREN

Abri voor Dieren heeft onze stichting financieel gesteund waardoor wij mede onze opvang (het gebouw) hebben kunnen realiseren en steunt ons ook financieel waardoor wij het hele jaar door katten kunnen steriliseren. Dit betreft zowel zwerfkatten als katten van minder bedeelde eigenaren.

Piet Hellemans

PIET HELLEMANS

Piet Hellemans is een Nederlandse dierenarts & veterinair consultant en tevens bekend van Nederlandse TV door programma’s op RTL4 en SBS6 zoals ‘Eigen Huis & Tuin’ en bijvoorbeeld het recente programma ‘Samen voor Dieren’. Piet is in 2019 ingestapt als ambassadeur van onze stichting, hij steunt ons sindsdien met raad en daad en stelt zijn netwerk ter beschikking. Piet komt minimaal 2 keer per jaar naar het eiland om in een week tijd samen zoveel mogelijk (zwerf)katten te steriliseren in onze eigen operatiekamer.

Froukje de Both

FROUKJE DE BOTH

TV personality  Froukje de Both is an ambassador of the Kitten Rescue Curacao Foundation. Froukje de Both has been presenting television and radio programs for several major radio and TV channels in the Netherlands for over 20 years. She currently presents 'Eigen Huis en Tuin Lekker Leven' on RTL4 on a daily basis. Froukje is a huge cat lover and supports the Kitten Rescue Curacao Foundation by, among other things, using her network and social media channels to bring the foundation to the attention of the Dutch public. 

Stichting de Waterlander

STICHTING DE WATERLANDER

Stichting de Waterlander heeft als doelstelling om Projecten van andere stichtingen te financieren en heeft Stichting Kitten Rescue Curacao geholpen met de aankoop van vangkooien en doordrukkooien die nodig zijn om zwerfkatten te kunnen vangen voor sterilisatie. Dankzij Stichting de Waterlander heeft Kitten Rescue Curacao tevens twee professionele opvangkooi systemen kunnen aanschaffen die ingezet worden voor de (eerste) opvang van kittens en katten.

MEDPETS.NL

Medpets.nl is een online dierenapotheek waar je diergeneesmiddelen, voedingssupplementen, dieetvoer en verzorgingsproducten heel gemakkelijk online voor je dier kunt bestellen. Medpets.nl steunt onze stichting financieel en daarnaast sturen ze elk kwartaal een pakket met benodigdheden zoals kitten-melk, geneesmiddelen en verzorgingsproducten voor onze kittens en katten in de opvang.

LIONS DIVE BEACH RESORT

LionsDive Beach Resort Curacao is een begrip op Curacao en biedt gasten een onvergetelijke vakantie in een ongedwongen sfeer op een onovertroffen mooie locatie. Stichting Kitten Rescue Curacao werkt samen met LionsDive Beach resort om het zwerfkatten probleem op het resort aan te pakken door een duurzame oplossing te implementeren voor dier en mens. Er worden voerstations geplaatst op verschillende plekken op het resort, de katten worden ingevangen voor sterilisatie en vaccinatie en worden teruggezet bij de voerstations op het resort. De beveiligingsmensen van LionsDive Resort verzorgen de katten en voorzien ze dagelijks van eten en vers drinkwater. Naast deze samenwerking stelt LionsDive Beach Resort geheel kosteloos accommodaties ter beschikking aan onze Nederlandse dierenartsen tijdens sterilisatieacties die de stichting zo’n acht keer per jaar organiseert.

Autoverhuur Willemstad

AUTOVERHUURBEDRIJF WILLEMSTAD

Autoverhuurbedrijf Willemstad is de professionele, betrouwbare en voordelige autoverhuurder van het eiland. Autoverhuurbedrijf Willemstad sponsort een aantal keer per jaar volledige belangeloos een huurauto voor Nederlandse dierenartsen die onze stichting bezoeken. Tijdens zo’n project van ongeveer 6 dagen steriliseren we maar liefst tussen de 100 en 150 katten.

Lagun Blou Resort

LAGUN BLOU RESORT

Lagun Blou Resort is een prachtig resort gelegen op de klif van Lagun met charmante villa’s die uitkijken over de turquoise Caribische Zee, de prachtige botanische tuin en een heerlijk zwembad. Lagun Blou Resort stel gratis accommodaties beschikbaar voor de dierenartsen vanuit Nederland om hier zoveel mogelijk katten te steriliseren.

Caribbean Tours

CARIBBEAN TOURS

Caribbean Tours is een online travel agency met een ruim aanbod aan tours en tickets in het Caribisch gebied. Vanuit het kantoor op Curacao biedt Caribbean Tours de optimale mix aan van tours op de ABC-eilanden, Aruba, Bonaire en Curacao. Of je nu alleen, met je partner, met vrienden of met je gezin reist, je vindt bij Caribbean Tours de leukste tours & activiteiten om te doen op de Caribische eilanden.

DONEER & STEUN ONS OOK!

Kitten Rescue Curacao is een officieel geregistreerde non-profit Stichting in Curacao. Een donation is zeer welkom en zorgt ervoor dat wij ons belangrijke werk, het steriliseren van zoveel mogelijk (zwerf)katten, kunnen voortzetten. Een donatie kun je heel eenvoudig doen via online betaling. Doneer met iDeal, credit card, paypal etc via onderstaande button. Dankjewel!

You rather donate via wire transfer?
Att: Kitten Rescue Curacao Foundation
Bank: Maduro & Curiel’s Bank (MCB Curacao)
Account number: 31.61.89.07
Swift/Bic: MCBKCWCU
Hofi Abou 44, Willemstad, Curacao