KRCF CAT CAFÉ

Een kattencafé op Curacao? Jazeker, Stichting Kitten Rescue Curacao (KRCF) heeft het allereerste kattencafé geopend in de Caribbean. Een unieke plek waar je in een huiskamer-achtige setting kunt genieten van een kopje koffie, thee of een frisje en je tegelijkertijd kunt knuffelen met de kittens en katten in de opvang, waarvan vele ook ter beschikking zijn voor adoptie.

The KRCF Cat Café is geopend op zondag tussen 15:00 en 17:00 uur met uitzondering indien er bijvoorbeeld sterilisatie projecten gaande zijn. De toegangsprijs incl. 1 drankje (koffie, thee of fris) is 15 ANG (of 8,- EURO) per persoon. Kinderen tot 15 jaar zijn gratis. Je kunt via onze partner (en tevens sponsor) Caribbean Tours de toegangsprijs voldoen voor je bezoek via onderstaande knop. Je kunt heel gemakkelijk betalen met iDeal, credit card of PayPal.

De stichting ontvangt geen overheidssteun en is volledig afhankelijk van donaties. Indien je ter plaatse een extra donatie wil doen wordt dit natuurlijk erg op prijs gesteld. Je wordt hiermee onderdeel van de oplossing in het voorkomen van heel veel dierenleed onder kittens en katten op het eiland.

Indien je interesse hebt in adoptie maar je kunt niet tijdens de openingstijden van het kattencafé maak dan een afspraak via info@kittenrescuecuracao.com

The Cat Café is located at:
Kaminda Hofi Abou 44
Bandabou

[bekijk de route vanuit Willemstad]

Het kattencafé is gesloten op zondag 2 en 9 april i.v.m. een sterilisatieactie.

Photography by Claudia & Miguel from WOW Wedding Details.

DONATE & SUPPORT OUR WORK

Het katten café is een initiatief van Stichting Kitten Rescue Curacao. Hiermee probeert de stichting een positieve draai te geven aan een serieus probleem op Curacao, het enorme overschot aan katten. Adopties te promoten en donaties te genereren waardoor meer kittens en katten geholpen kunnen worden. Kitten Rescue Curacao is een officieel geregistreerde non-profit Stichting in Curacao met ANBI status. Een donatie is zeer welkom en zorgt ervoor dat de stichting zijn belangrijke werk kan voortzetten. Een donatie kun je heel eenvoudig doen via online betaling. Thank you so much!

You rather donate via wire transfer?
Att: Kitten Rescue Curacao Foundation
Bank: Maduro & Curiel’s Bank (MCB Curacao)
Account number: 31.61.89.07
Swift/Bic: MCBKCWCU
Hofi Abou 44, Willemstad, Curacao

THE FOUNDATION

Want to know what our foundation stands for? Check out our commercial (Dutch Only).

Partners Kitten Rescue Curacao